Käsilumityöntekijöitä Sotkamoon
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Haemme KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaillemme Sotkamoon.

Työtehtäviisi kuuluu erilaisten piha-alueiden lumityöt Kajaanin alueella, jotka tehdään käsin. Työtä tehdään viikolla ja viikonloppuisin, aina kun lumi yllättää kansalaiset. Työt sijoittuvat pääosin aikaisiin aamuihin, ja kestävät muutamasta tunnista täyteen työpäivään.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista luottotekijää, joka on valmis fyysiseen työhön sekä työskentelemään jopa koko talvikauden.

Eduksi katsomme jo aikaisemman kokemuksen tehtävästä, mutta huomiomme myös uudet tulokkaat. Tässä on oiva tilaisuus hankkia lisätienestiä vaikka opiskelujen ohelle.

Lisätietoja saat Kajaanin Adeccon toimipisteestä:

Heli Keränen 0504444465 / heli.keranen@adecco.fi
Sanna Kovalainen 0504444425 / sanna.kovalainen@adecco.fi

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Visionamme on olla Suomen pätevin ja kestävimmällä pohjalla toimiva henkilöstöpalvelualan työnantaja. Tarjoamme modernin työelämän vaihtoehtoja sekä ylivertaisen palvelukokemuksen ja asiantuntemuksen.

Välitämme taidolla, voitamme luottamuksella.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541682
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heli Keränen (heli.keranen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Kajaani, Sotkamo