(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä Rovaniemelle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisesti haastavista tehtävistä? Houkuttaisiko mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen?

Haemme nyt rivakoita KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Rovaniemen alueelle.

Työ alkaa useimmiten varhaisaamusta tai jopa yöaikaan sankan lumipyryn yllättäessä. Tehtävä vaatii siis intoa lähteä työvuoroon hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan ja tehtävä on sesonkiluonteinen eli työtä on tarjolla aina ensimmäisistä lumisateista alkukevään hiekkojen poistoon asti. Työtä on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja työssäsi ripeä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ulkoaluetöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Jos sinulla on siis ruista ranteessa ja innokas asenne työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö! Henkilöauton ajokortti, oman auton käyttömahdollisuus sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Olisiko tämä työ sinua varten? Mikäli ilmoitus puhutti juuri sinua, täytä hakemuksesi osoitteessa www.personalhuset.fi mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2017. Liitäthän mukaan cv:n sekä hakemuksen! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän lomaan.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/