(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Asiakkaamme ovat tunnettuja pirkanmaalaisia kiinteistöhuoltoyhtiöitä. Etsimme heille reippaita ja oma-aloitteisia


KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

talvikaudelle 2020!


Työt sisältävät käsilumitöitä ja hiekoitusta taloyhtiöiden pihoilla. Työvuorot ja -tunnit määräytyvät lumitilanteen ja asiakkaan tarpeen mukaan. Työt sijaitsevat enimmäkseen Tampereen keskustan alueella ja sijoittuvat usein aikaiseen aamuun.

Työvuorot saattavat tulla pikaisellakin aikataululla, joten valitun henkilön tulee olla myös joustava työaikojen suhteen. Hakijalta toivomme myös hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduiksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu asiakkaan tarpeen mukaan talvikauden 2020. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=242. Lisätietoja saat HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.