(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Asiakkaamme ovat tunnettuja pirkanmaalaisia kiinteistöhuoltoyhtiöitä. Etsimme heille reippaita ja oma-aloitteisia

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

talvikaudelle 2019 - 2020.

Työt sisältävät käsilumitöitä ja hiekoitusta taloyhtiöiden pihoilla. Työvuorot ja -tunnit määräytyvät lumitilanteen ja asiakkaan tarpeen mukaan. Työt sijaitsevat enimmäkseen Tampereen keskustan alueella ja sijoittuvat usein aikaiseen aamuun.

Työvuorot saattavat tulla pikaisellakin aikataululla, joten valitun henkilön tulee olla myös joustava työaikojen suhteen. Hakijalta toivomme myös hyvää fyysistä kuntoa sekä reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduiksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu asiakkaan tarpeen mukaan talvikauden 2019 - 2020. Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=242. Lisätietoja saat HR-koordinaattori Tiia Hietikolta arkisin 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.