(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisestä duunista? Houkuttaako mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen?

Haemme reippaita KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle.

Työ alkaa pääsääntöisesti varhaisaamusta tai yöaikaan. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan ja tehtävä on sesonkiluonteinen. Tehtävä vaatii siis intoa lähteä työvuoroon hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Työtä on siis tarjolla aina ensimmäisistä lumisateista alkukevään hiekkojen poistoon asti. Työtä on sekä arkisin että viikonloppuisin lumisateiden mukaan!

Voit olla kiinnostunut joko koko talven kestävästä, osan talvesta kestävästä tai keikkaluontoisesta työstä. Pitkästä työjaksosta kiinnostuneiden kohdalla työt saattavat jatkua talven jälkeen hiekanpoistoissa ja kesätöissä. 

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä tai kiinteistöhuollon tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu oppia uusia työtehtäviä. Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän oheen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja sähköpostitse milla.vettenranta@personalhuset.fi tai puhelimitse 050 411 7688.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä