(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä pääkaupunkiseudulle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisesti haastavista tehtävistä? Houkuttaisiko mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen?

Haemme nyt reippaita ja innostuneita KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle.

Työ alkaa useimmiten varhaisaamusta tai jopa yöaikaan sankan lumipyryn yllättäessä. Tehtävä vaatii siis intoa lähteä työvuoroon hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan ja tehtävä on sesonkiluonteinen eli työtä on tarjolla aina ensimmäisistä lumisateista alkukevään hiekkojen poistoon asti. Työtä on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin lumisateiden mukaan!

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja työssäsi ripeä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ulkoaluetöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja ajokortti katsotaan eduksi. Jos sinulla on siis ruista ranteessa ja innokas asenne työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän oheen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 26.1.2020. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi