(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä Ouluun
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

RTK- Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Etsimme RTK-Palvelulle Ouluun käsilumityöntekijöitä tulevan talven sesonkiin.

Työ pitää sisällään lumenkolausta, lapiointia ja pihojen hiekotusta.

Töitä on tarjolla tarpeen vaihtelevasti, aina sään mukaan. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet valmis lähtemään töihin lyhyelläkin varoitusajalla ja pidät fyysisestä työstä, jossa mahdollisuus nauttia ulkoilmasta lähes koko työvuoron ajan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten hae pian!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.