Käsilumityöntekijöitä Kouvolaan
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Jos sinulla on hakusessa pesti talvikaudella Kouvolan alueella huipputiimissä, jatka lukemista! Etsimme nyt

 

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ KOUVOLAAN!

 

Minkälainen pesti meillä on tarjolla?  Meillä on haussa 6 tekijää käsilumitöihin Kouvolaan ja lähialueille. Tehtävä sisältää pääasiassa käsin tehtäviä lumitöitä ja lisäksi kiinteistöhoidon ulkotöitä kauden mukaan. Työt alkavat heti kestäen toukokuulle 2022 asti. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava, määräaikainen työ, eli viikkotunnit vaihtelevat jonkin verran säiden mukaan. Talvella ahkeroimme työn touhussa silloin kun lunta tulla tupruttaa, eli usein töitä voi olla myös aamuyön tunteina. Työvuoroja voi olla niin arkena kuin viikonloppunakin. Tavoitteenamme on rakentaa huipputiimi, jossa töitä paiskitaan hyvällä fiiliksella ja jokainen saa olla oma itsensä.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, aamuvirkku, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta käsin tehtävistä lumitöistä sekä suomen kielen taitoa, 18 vuoden ikää ja B-ajokorttia.  Koneajotaito on eduksi. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme iloisella asenteella myös lumi-infernon keskellä.


Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat hyvän työporukan ja suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.
 

Mikäli työ lumitöiden parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Sari Kade (p. +358 50 594 0699) antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-10.

Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499582
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: LT LT
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Kouvola