(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä Kouvolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Kesä on vielä kauneimmillaan, mutta meidän katseet suuntaavat jo tulevaan talveen... Jos sinulla on hakusessa pesti talvikaudelle Kouvolan alueella, jatka lukemista! Etsimme nyt

 

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ KOUVOLAAN

 

Minkälainen pesti meillä on tarjolla? Meillä on haussa 6 reipasta tekijää käsilumitöihin Kouvolaan ja lähialueille. Tehtävä sisältää käsin tehtäviä kiinteistöhoidon ulkotöitä kauden mukaan. Työt alkavat lokakuussa kestäen huhtikuulle 2021 asti. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työ, eli viikkotunnit vaihtelevat jonkin verran säiden mukaan. Talvella ahkeroimme työn touhussa silloin kun lunta tulla tupruttaa, eli usein töitä voi olla myös aamuyön tunteina. Työvuoroja voi olla niin arkena kuin viikonloppunakin.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, aamuvirkku, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia.Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä eli sovit porukkaamme, jos suupielesi osoittavat ylöspäin myös lumi-infernon keskellä.


Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat hyvän työporukan ja suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.
 
Mikäli työ lumitöiden parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi hetimiten nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevien henkilöiden löydyttyä.

 

Jäikö jokin asia mietityttämään? Sari Kade (p. +358 50 594 0699)  antaa sinulle mielellään lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-12.