(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä Kemin alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Jos sinulla on hakusessa pesti talvikaudelle Kemin alueelle, jatka lukemista! Jotta talvi ei pääse yllättämään tälläkään kertaa, haemme nyt 


KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ KEMIIN

 

Minkälainen pesti?  Työ sisältää piha-alueiden lumen kolausta, lapiointia sekä hiekoituksia. Lumityöntekijät rientävät töihin aina silloin, kun lunta tuiskuttaa, eli tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava. Työtä tehdään aina silloin kun lunta sataa, kelloon katsomatta. Töitä voi siis usein tulla ilta- ja yöaikaan, niin arkena kuin viikonloppunakin. Työ on määräaikainen huhtikuun 2019 loppuun saakka.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Et pelkää aikaisia aamuherätyksiä. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Ajokortti on suureksi eduksi.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 3.11. mennessä nettisivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden motivaatio ulkoaluehommiin on kohdallaan. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti nohevien tekijöiden löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Asiakasryhmän päällikkö Tomi Jylkkä vastaa kysymyksiisi, tomi.jylkka@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että hakemukset otamme vastaan nettisivujemme kautta.