(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijöitä, Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt Helsingissä sijaitsevalle kiinteistönhuollon yritykselle käsilumityöntekijöitä talvikauden ajaksi.

Töitä on tarjolla eri puolilla Helsinkiä ja työkohteina tulee olemaan niin taloyhtiöiden kuin toimitilojenkin piha-alueet. Työ on keikkaluonteista ja työvuorojen määrä riippuu lumitilanteesta. 

Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Katsomme eduksi, mikäli olet aiemminkin työskennellyt lumityöntekijänä ja/tai kiinteistönhuollon tehtävissä. Toivomme myöskin joustavuutta työaikojen suhteen.

Ennen lumisesonkia sekä lumisateiden välissä meillä on tarjota muitakin vaihtelevia keikkatöitä oman mieltymyksesi/käytettävyytesi mukaisesti eri asiakasyrityksissämme. Voit siis itse vaikuttaa siihen, kuinka paljon haluat työskennellä.

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä 050-5495000, elisa.seppala@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.Työsuhde on henkilöstönvuokrauksen kautta.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.