Käsilumityöntekijöitä, Espoo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt Espoossa sijaitsevalle kiinteistönhuollon yritykselle käsilumityöntekijöitä talvikauden ajaksi.

Töitä on tarjolla eri puolilla Espoota ja työkohteina tulee olemaan niin taloyhtiöiden kuin toimitilojenkin piha-alueet. Työ on keikkaluonteista ja työvuorojen määrä riippuu lumitilanteesta. 

Toivomme hakijoilta reipasta ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Katsomme eduksi, mikäli olet aiemminkin työskennellyt lumityöntekijänä ja/tai kiinteistönhuollon tehtävissä. Toivomme myöskin joustavuutta työaikojen suhteen.

Lumisateiden välissä meillä on tarjota muitakin vaihtelevia keikkatöitä oman mieltymyksesi/käytettävyytesi mukaisesti eri asiakasyrityksissämme. Voit siis itse vaikuttaa siihen, kuinka paljon haluat työskennellä.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422284
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Toni Asikainen (helsinki (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa