(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijät / Lumenpudottajat
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisesti haastavista tehtävistä? Houkuttaisiko mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen? Olisitko sinä etsimämme työntekijä talven ajalle lumisesonkiin?

Haemme nyt reipashenkisiä KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ / LUMENPUDOTTAJIA Kuopioon ja lähialueille.

Työ alkaa pääsääntöisesti varhaisaamusta klo 4 - 7 välillä, mutta joskus myös jopa yöaikaan sankan lumipyryn yllättäessä. Tehtävä vaatii siis intoa lähteä työvuoroon hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Työmäärä vaihtelee lumitilanteen ja alueen mukaan, tyypillisimmin työpäivän kesto on 6 - 8 h/päivä. Tehtävä on sesonkiluonteinen eli työtä on tarjolla lumien sulamiseen saakka arviolta maaliskuun loppupuolelle sekä mahdollisesti myös senkin jälkeen hiekanpoistoissa ja kesätöissä. Töitä on tarjolla sekä lumenpudotustiimissä kattokohteissa että käsilumityötehtävissä kiinteistöjen ulkoalueiden hoidossa. Työtä tehdään sekä arkisin että myös viikonloppuisin riippuen lumitilanteesta - toivomme tämän vuoksi joustavuutta työvuorojen suhteen. Ajokortti ja oma auto ovat toivottavia, koska ne helpottavat työhön kulkemista Leväselle aamuvarhaisella. Suureksi eduksi katsotaan voimassaoleva työturvalliskuuskortti.

Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työotetta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä tai kiinteistöhuollon tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Jos sinulla on siis ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän oheen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/