Käsilumityöntekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021


Haemme ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ keikkatyöhön talvikaudelle 2021–22 Simpleen/Rautjärven alueelle


Työnkuvaasi tulee kuulumaan pääsääntöisesti käsilumitöitä. Työkeikkoja on tarjolla lumitilanteen mukaan arkisin sekä viikonloppuisin kaikkiin vuorokauden aikoihin. Tehtävä edellyttää sinulta mahdollisuutta lähteä töihin hyvinkin lyhyellä varoitusajalla myös aikaisin aamuyöstä. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen talvikaudelle 2021–2022. Työsuhteen aloitus- ja lopetuspäivä sovitaan erikseen.


Työ on fyysistä ulkotyöskentelyä. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää suomen kielen taitoa ja B-ajokortin. Työskentelyajat voivat olla haastavia, mikäli sinulla ei ole omaa ajoneuvoa käytettävissä työmatkoja varten. Työssä menestyy reippaalla ja joustavalla asenteella. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, perehdytämme tehtäviin kattavasti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Turvallisuus on tapamme tehdä töitä ja haluamme, että jokainen ISS:läinen pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin. Työntekijämme ovat aktiivisia, aloitekykyisiä asiakaspalvelijoita, jotka omaavat hyvän tilannetajun. Ennakointi ja joustavuus ovat vahva osa päivittäistä tekemistä ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuuko tehtävä omalta? Täytä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tai osoitteessa https://tyopaikat.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.10.2021.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. 
Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fiwww.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot