(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Etsimme nyt KÄSILUMITÖILLE TEKIJÖITÄ tiimiimme Porvooseen.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin ja urakointiin. 

Tehtävässä vastaat käsilumitöistä eri asiakaskohteidemme ulkoalueilla tarpeen mukaan. Työ on keikkatyö ja työajat voivat sijoittua kaikille vuorokaudenajoille ja viikonpäiville. Töihin lähdetään usein lyhyellä varoitusajalla lumisateiden sattuessa. Työsuhde on määräaikainen maaliskuun 2020 loppuun. 

Odotamme  sinulta reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen tai ruotsin kielen taitoa. Tarvitset tehtävässä B-ajokortin ja mahdollisuutta auton käyttöön.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä elämäntilanteeseen sopivaa työtä ja samalla nauttia raittiista ulkoilmasta. ISS Palveluilla työskentelet alan johtavassa yrityksessä, ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kouluttautua ja edetä urallasi.

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 31.12.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -