(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Viihdytkö ulkotöissä ja pidät fyysisesti haastavista tehtävistä? Houkuttaako mahdollisuus lisätienestien ansaitsemiseen? Olisitko sinä etsimämme työntekijä talven ajalle lumisesonkiin?

Haemme nyt reipashenkisiä KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ Rovaniemelle.

Työ alkaa pääsääntöisesti varhaisaamusta klo. 4 - 7 välillä ja työaika on tyypillisesti 6 - 8 h. Työajat painottuvat pääosin arkipäiville, riippuen lumitilanteesta - tämän vuoksi toivomme joustavuutta työvuorojen suhteen. Tehtävä vaatii sitoutumista lähteä työvuoroon lyhyelläkin varoitusajalla. 

Tehtävä on sesonkiluonteinen eli työtä on tarjolla lumien sulamiseen saakka arviolta maaliskuun loppupuolelle sekä mahdollisesti senkin jälkeen hiekanpoistoissa ja kesätöissä. Työkohteina ovat kiinteistöjen ulkoalueet ja töitä tehdään pareittain. Ajokortti ja oma auto helpottavat työhön kulkemista aamuvarhaisella. Eduksi katsotaan myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työotetta sekä aitoa kiinnostusta alan työtehtäviin. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ulkotöistä tai kiinteistöhuollon tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin oikea asenne. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tarjoamme joustavaa työtä sinulle, joka etsit lisätienestejä muun elämän oheen.

Olisiko tämä työ sinua varten? Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hyvissä ajoin.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi 

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi