(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Etsimme talvikaudelle 2019-2020 KÄSILUMITYÖNTEKIJÄÄ keikkatyöhön Kotkaan ja Haminaan.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu käsilumityöt eri asiakaskohteidemme ulkoalueilla. Työsuhde on tarvittaessa työhön kutsuttava ja työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan. Töihin on lähdettävä lyhyelläkin varoitusajalla lumisateen sattuessa. Tehtävä on määräaikainen maaliskuun 2020 loppuun.


Jos sinulla on reipas ja joustava asenne, sekä valmius lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla, saatat olla etsimämme henkilö. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä. Toivomme, että olet ripeä otteissasi, luotettava ja motivoitunut nopeatempoiseen keikkatyöhön.


Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 31.10.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -