(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Kajaanin Huoltokeskus Oy on vuonna 1982 perustettu Kajaanilainen yritys, jonka toimialueena on Kajaani ja huoltokohteita on noin 220.

Kiinteistöhuoltotehtäviin kuuluvat liike- ja asuinkiinteistöjen valvonta ja huolto- ja vikakorjaustehtävät, luvanvaraiset lukitustehtävät, päivystys 24 tuntia vuorokaudessa, ulkoalueiden puhtaanapito, lumityöt, nurmikoiden leikkaus, piha-alueiden kevät- ja syyspuhdistukset, asfalttialueiden lakaisu imulakaisukoneella sekä asuinkiinteistöjen yleisten tilojen siivous. Yritys tekee myös sähköasennustöitä, maanrakennustöitä, maalaustöitä sekä muita rakennusalan töitä.

Etsimmekin nyt asiakasyrityksellemme Kajaanin Huoltokeskus Oy:lle töitä pelkäämättömiä ja ahkeria käsilumityöntekijöitä kaudelle 2019-2020. Toivomme ja odotamme hakijoilta joustavuutta työaikoihin, valmiutta lähteä nopealla aikataululla töihin ja ennen kaikkia hyvää asennetta. Työn aloitus ja kesto riippuu täysin talven lumen määrästä. Työt sijoittuvat arkiviikoille ja viikonlopuille.

Haastattelemme hakijoita jo haun aikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostus paikkaa kohti heräsi, ota yhteyttä soittamalla tai laita hakemusta pikimmiten tulemaan sähköpostilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sihti Pohjois-Suomi Oy,
Sanna Kovalainen
sanna.kovalainen@sihti.fi
050 444 4425
Markus Kilpeläinen
markus.kilpelainen@sihti.fi
050 444 4495