(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Haemme nyt reipasta, tarvittaessa töihin kutsuttavaa, KÄSILUMITYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Rautjärvelle.

Työtehtäviisi kuuluu teollisuuskohteen ulkoalueiden hoitotyöt, pääpainona lumityöt. Työsuhde on tarvittaessa työhön kutsuttava ja viikoittainen työmäärä vaihtelee lumitilanteen mukaan. Töitä tehdään lyhyelläkin varoitusajalla arkisin ja viikonloppuisin ja työtunteja kertyy 0- 7,5 h päivässä. Työvuorot painottuvat aikaiseen aamuun. Tehtävä on määräaikainen maaliskuun 2020 loppuun, jatko on mahdollinen. 

Jos sinulla on reipas ja joustava asenne, sekä valmius lähteä töihin lyhyelläkin varoitusajalla, saatat olla etsimämme henkilö. Työssäsi tarvitset ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä suoritetun työturvallisuuskortin. Toivomme, että olet ripeä otteissasi, luotettava ja motivoitunut nopeatempoiseen keikkatyöhön.

Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 30.9.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -