(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijä, Pirkanmaa
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsitkö talven ajaksi lisäansioita? Teetkö mieluiten työtä raikkaassa ulkoilmassa?

Siinä tapauksessa, meillä olisi tarjota KÄSILUMITYÖTÄ sääolosuhteiden mukaisesti, eri asiakasyritystemme talven sesongissa. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti varhaisissa aamuvuoroissa, arkisin ja viikonloppuisin. Töitä on tarjolla keikkatöinä säätilanteen mukaan. Mainitsethan hakemuksessasi etsitkö arkityötä vai kenties viikonloppupainotteisesti.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti. Suureksi eduksi katsotaan oman auton käyttömahdollisuus.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai yhdistä jo aiemmin luotu profiilisi hakuun.   Halutessasi pääset myös vastaamaan suoraan videohaastatteluun linkistä: videohaastattelu Käsilumityöntekijä, Pirkanmaa. Hakemuksia ja videovastauksia käsitellään jo hakuajalla, toimi nopeasti!

Lisätietoja voit kysyä; leevi.rantalainen@personalhuset.fi . 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä