Käsilumityöntekijä, Lappeenranta
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021
Haemme asiakasyritykselle Lappeenrantaan käsilumityöntekijöitä talven ajaksi

Käsilumityöntekijän tehtäviä ovat käsin tehtävät lumityöt / hiekoitus sekä tarvittaessa myös lumien pudotus katoilta. Työ tapahtuu lumitilanteen mukaan ja lumilähdöt voivat olla myös öisin. Hyvä fyysinen kunto on eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työkohteisiin siirtymistä.

Edellytämme hakijalta:

- joustavuutta työaikoihin

- luotettavaa ja positiivistä asennetta työtä kohtaan

- työturvakorttia

Työsuhde alkaa lumitilanteen mukaan ja kestää talven ajan. 

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot