Käsilumityöntekijä, Kotikatu Kuopio
Kotikatu Kuopio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021
Talven muuttuvat olosuhteet kutsuvat ulkotöihin! Pidätkö raittiissa ilmassa työskentelystä, jossa näet nopeasti oman käden jäljen? Tässä voisi olla sinulle sopiva vaihtoehto. Lue siis eteenpäin, niin kerron lisää.

Haemme Kotikatu Kuopio Oy:lle

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

sesonkitöihin Kuopion alueelle

Kotikatu Kuopio Oy tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa Kuopion alueella yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaita ovat pääasiassa asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöt, lisäksi myös yksityisasiakkaita. Heidät tunnetaan parhaiten työn laadusta ja nopeasta reagoinnista palvelupyyntöihin. Heidän motto onkin: Teemme mitä lupaamme!

Nyt etsimme käsilumityöntekijää, joka on valmiina lähtemään töihin pikaisella varoitusajalla. Työaika painottuu aikaisen aamun tunteihin sekä arkena että viikonloppuna. Tätä työtä voi tehdä muutaman tunnin päivässä, jolloin se sopii erinomaisesti vaikkapa toisen työn oheen tai opiskelijalle. Toisinaan mahdollista on työllistyä myös koko päiväksi riippuen asiakkaan tarpeesta ja työntekijän käytettävyydestä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli nautit fyysisen työn tekemisestä ja olet joustava työaikojen suhteen. Työhösi kuuluu myös asiakaspalvelutilanteita, joten suomenkielen taito on tärkeä. Työtä tehdään kohteista riippuen itsenäisesti tai parin kanssa. Aikaisempaa osaamista ei tarvitse olla, työhön perehdytetään.

Työt alkavat lumen tulon myötä. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Hyvää asennetta ja oma-aloitteista työotetta
Luotettavuutta
Joustavaa suhtautumista työaikoihin


Tarjoamme sinulle

Mukavan työn, jossa saa varmasti ulkoilla ja liikkua paljon
Vaihtelevat työpäivät
Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta


Arvostamme

Ajokorttia (B-kortti), joka ei kuitenkaan pakollinen


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Hennariikka Hasala
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint Oy
045 7881 6761 || Palvelukeskus 030 047 2000
hennariikka.hasala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot