(Poistunut julkaisusta)

Käsilumityöntekijä Joensuuhun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Jos sinulla on hakusessa pesti talvikaudelle Joensuun alueelle, jatka lukemista! Jotta talvi ei pääse yllättämään tälläkään kertaa, päätimme rekrytoida

 

KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

 

alkavalle talvikaudelle Joensuun ja Ylämyllyn alueelle. Työ sisältää piha-alueiden lumen kolausta, lapiointia sekä hiekoituksia. Lumityöntekijät rientävät töihin aina silloin, kun lunta tuiskuttaa, eli tehtävä on tarvittaessa töihin kutsuttava. Talviaikaan ulkotöissä sää määrittelee töiden lopullisen määrän ja aikataulun, työvuoroista tiedät viimeistään edellisenä iltana. Työt alkavat sopimuksen mukaan; ilmoitathan hakemuksessasi, millä aikavälillä olisit käytettävissä. Työ on määräaikainen huhtikuun 2020 loppuun saakka.

 

Etsimämme henkilö on reipas, aamuvirkku, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Aiempi kokemus kiinteistönhoidon tehtävistä ja koneajotaito ovat eduksi. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 27.9. mennessä nettisivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoa tehtävästä saat Asiakasryhmän päällikkö Ville Matilaiselta, puh. 050 475 2178 / ville.matilainen@lassila-tikanoja.fi.