(Poistunut julkaisusta)

Käsihitsaaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haemme osaavaa mig-hitsaria asiakasyrityksellemme Lahden alueelle.

Tarjoamme sinulle hyvät työolosuhteet nykyaikaisin menetelmin kiinnostavissa ja ammattitaitoa vaativissa tehtävissä sekä hyvän työporukan tuen. Haussa on pitkäaikainen tekijä asiakasyritykseen.

Etsimällämme henkilköllä on jo useamman vuoden kokemus mig-hitsauksesta. Tehtävässä pärjätäksesi hallitset kuvienlukutaidon.

Työ on vuorotyötä.

Työ alkaa määräaikaisena Baronan kautta määräaikaisena, mutta ajatuksena on, että työssään hyvin pärjäävä henkilö mahdollisesti vakinaistuisi asiakasyritykseen määräajan jälkeen. Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätä hakemus mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa sähköpostitse hakemuksia.

Työt alkavat ensi vuoden alussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Baronalta Marilta puhelimitse puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.