(Poistunut julkaisusta)

Kasaaja (puusepänteollisuus) SAARI-keittiöt
Pinjasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019
Pinjasto Oy valmistaa Saari-tuotemerkin alla keittiöitä ja muita kiintokalusteita Salossa. Meillä on oma mallisto ja olemme tunnettuja tuotteidemme korkeasta laadusta ja tyylikkäästä sekä toimivasta muotoilusta. Toimintamme kasvaessa haemme nyt

KASAAJAA (PUUSEPÄNTEOLLISUUS) - SAARI-KEITTIÖT / SALO

Tehtävässäsi tulet kasaamaan kiintokalusteita ja pakkaamaan lähetyksiä. Tilanteen vaihdellessa suoritat myös mahdollisia muita työtehtäviä.

Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta. Samalla saat tehokkaasti aikaan. Tehtävä edellyttää soveltuvaa pohjakoulutusta tai aiempaa soveltuvaa työkokemusta. Myös kykyä lukea kalustekuvia ja fyysistä perusterveyttä tarvitaan.

Tarjoamme mukavan ja nykyaikaisen työympäristön laadukkaiden tuotteiden parissa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kasaajan haussa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 31.7.2019 asti. Täytä hakemuslomake oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.