(Poistunut julkaisusta)

Karusellisorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakkaallemme Pöytyälle ammattitaitoista karusellisorvaajaa.

Sinulla on aiempaa kokemusta karusellisorvauksesta sekä ohjelmien ja asetusten teosta. Kokemus Siemensin ohjauksesta on ehdoton etu. Vaadimme hakijalta vähintään 3 vuoden työkokemusta cnc-koneistuksesta tai vastaavasta työstä. Kokemus isoista kappaleista katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta:
- alan koulutusta
- ammattimaista otetta työhön
- hyvää työnjälkeä
- kokemusta mittausvälineistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn osaavassa porukassa. Asiakkaamme on erikoistunut raskaiden ja keskiraskaiden kappaleiden työstöön. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tarve työntekijälle on pitkäaikainen.

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi