Karusellisorvaaja vakituiseen työsuhteeseen
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme Componenta Manufacturing Oy:lle

KARUSELLISORVAAJAA

vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen takomolle Jyväskylään.

Componenta on kansainvälinen teknologiayhtiö, jonka operatiiviset toiminnot sijaitsevat Suomessa. Componentan teknologiaportfolio on laaja. Yhtiö valmistaa sekä valettuja ja koneistettuja metallikomponentteja että takeita, putkituotteita ja levyleikkeitä asiakkailleen, jotka ovat paikallisia ja globaaleja ajoneuvo-, kone- ja laitevalmistajia. https://www.componenta.com/tuotteet-ja-palvelut/takomo/

Työnkuvaan kuuluu pääsääntöisesti taeaihioiden rouhintaa Schiessin koneella, Siemensin ohjauksella. Työtä tehdään 3-vuorotyönä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään kokemusta sorvauksesta, lisäksi arvostamme asetustenteko-, mittaus- ja ohjelmointiosaamista. Itsenäinen ja vastuullinen työote sekä motivoitunut asenne työtä kohtaan ovat etsimämme henkilön ominaisuuksia.

Tarjoamme vakituisen työn kehittyvässä yhtiössä. Rinnallesi saat sitoutuneita ammattilaisia ja mukavan työyhteisön. Tutustu Componentaan tarkemmin osoitteessa www.componenta.com

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/41953072 kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli jokin jäi mietityttämään, saat lisätietoja rekrytointia hoitavan Go On Jyväskylän toimistolta arkisin, 044 334 6315, jyvaskyla@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1488680
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä