(Poistunut julkaisusta)

Karusellisorvaaja, Tevo Oy
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018
Tevo Oy on raskaaseen konepajateollisuuteen erikoistunut yksityinen koneenrakentaja. Tevo Oy suorittaa vaativia eriparihitsauksia, levytöitä, metallityöstöjä ja suuria kokoonpanotöitä. Yritys palvelee teräs-, sellu- ja paperi-, kemian-, offshore- ja laivanrakennusteollisuuden toimialoja. Liiketoiminnan kasvaessa haemme nyt Tevo Oy:lle vahvistusta ammattilaisjoukkoon.

Haemme asiakasyrityksellemme Tevo Oy:lle
NC-KARUSELLISORVAAJAA. Sinulla on aiempaa kokemusta karusellisorvauksesta sekä ohjelmien ja asetusten teosta. Kokemus suurien kappaleiden työstämisestä sekä G-koodin tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Toivomme hakijalta:
• alan koulutusta
• hyvää työnjälkeä
• reipasta ja oma-aloitteista työasennetta.

Työt alkaa mahdollisimman pian, joten täytä pian työhakemus. Haastattelemme hakijaehdokkaita jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Anna Koskela,
puh. 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi