(Poistunut julkaisusta)

Karttatietokäsittelijä, Tonttiyksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Kuvaus tehtävästä: Tonttiyksikössä karttatietokäsittelijän tehtäviin kuuluu kiinteistöjä koskevan päätösvalmistelun ja tonttiyksikön muun toiminnan edellyttämien kartta-asiakirjojen laatiminen. Lisäksi karttatietokäsittelijän tehtäviin kuuluu sopimusalueiden (esim. vuokratut alueet, varausalueet, maankäyttösopimusalueet jne.) ylläpito karttatietokannassa. Karttatietokäsittelijä osallistuu myös erilaisten kiinteistöjä koskevien rekisteritietojen ylläpitämiseen ja maankäyttölupien valmisteluun.

Palvelussuhde alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Tonttiyksikkö, Tekniikantie 15, 02150.

Työaika: 36 h 45 min viikossa

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto.

Tehtävässä edellytetään huolellisuutta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Arvostamme kokemusta Trimble Locus -paikkatietojärjestelmän käytöstä ja tonttiyksikön toimialaan kuuluvista tehtävistä. Maanmittausalan perustutkinto katsotaan eduksi.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Esikunnassa huolehdimme toimialan johtamisesta, yhteisistä linjauksista ja strategian valmistelusta. Tehtäviämme ovat mm. kehittäminen, talouden suunnittelu ja ohjaus, henkilöstöhallinto, viestintä, alueprojektit sekä asunto- ja tonttipalvelut.

Teknisen ja ympäristötoimen tonttiyksikkö huolehtii Espoon kaupungin maanomistajatehtävistä. Yksikössä valmistellaan maa- ja vesialueiden hankintaan ja luovuttamiseen liittyvät asiat. Yksikkö vastaa myös kaavoitukseen liittyvien maankäyttösopimusten valmistelusta. Yksikössä työskentelee 20 henkilöä.