(Poistunut julkaisusta)

Karttatietokäsittelijä, Paikkatieto-yksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Karttatietokäsittelijä ylläpitää 3D-kaupunkimallia ja kantakarttaa. Tiedonkäsittelytyö on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa sisätyötä. Käytämme Trimble Locus -ohjelmistoa. Opastamme ohjelmiston käytön uusille työntekijöille. Tehtävä sopii hyvin maanmittausalan osaajalle.


Työpaikan nimi: Paikkatieto-yksikkö, Tekniikantie 15, 02150. Espoo


Työaika: 36h 45min viikossa


Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto.


Tehtävässä edellytetään 3D-hahmotuskykyä, tarkkuutta, huolellisuutta, kykyä noudattaa ohjeita ja omaksua uusia asioita.

Arvostamme tarmokkuutta ja oppimisasennetta. Maanmittausalan perustutkinnon tuoma osaaminen ja tietämys katsotaan eduksi.

Ylläpidämme kaupunkimme tarkkoja paikkatietoaineistoja kantakarttaa ja 3D-kaupunkimallia. Katso täältä, mitä ne ovat: https://kartat.espoo.fi/paikkatieto/aineistot.html ja katso video: https://kartat.espoo.fi/3d/citymodel.html

Teemme, myymme ja jakelemme useita muitakin paikkatietoaineistoja, joista sivuillamme kerrotaan lisää. Tiedonkeruuseen käytämme monipuolisesti uutta tekniikkaa.

Tuotamme hyviä ja ajantasaisia karttoja, mallikelpoista paikkatietoa ja laadukkaita valmiita tuotteita. Paikkatietoaineisto sisältää myös ominaisuustietoa. Ominaisuustiedot tulevat oikeellisina kaupungin yksiköiden ylläpitämistä viranomaisrekistereistä.