(Poistunut julkaisusta)

Karttatietokäsittelijä, paikkatiedon tuottaminen, 3D-mallinnus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Karttatietokäsittelijä, paikkatiedon tuottaminen, 3D-mallinnus

Työavain 4-28-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 11.03.2019 kello 15:45
Karttatuotanto , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkitekniikan keskus/Kaupunkimittaus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Karttatietokäsittelijä toimii monipuolisissa paikkatietoaineiston tuotannon tehtävissä, kantakartan ja kaupungin 3D-nykytilamallin tekijänä. Espoo kehittyy, kaupunkia rakennetaan ja suunnittelu muuttuu tietomallipohjaiseksi, jolloin uudentyyppisen paikkatietoaineiston tarve kasvaa. Kiinnostuksen mukaan tehtävässä on mahdollista päästä tekemään myös ajantasa-asemakaavaa ja muita paikkatietoaineistoja. Käytämme Trimble Locus -ohjelmistoa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtäviin ja Locuksen käyttöön. Aloitusajankohdasta voidaan sopia.


Kelpoisuusvaatimus: Maanmittausalan perustutkinto.

Tehtävässä edellytetään paikkatietoalan osaamista, jonkin paikkatiedon editointiohjelmiston käytännön osaamista, 3D-hahmottamista, halua oppia uutta, tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä noudattaa ohjeita.

Arvostamme Trimble Locus-osaamista ja kokemusta 3D-mallintamisesta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,30 €/kk
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 t 45 min/viikko


Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen. Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Karttatuotepäällikkö Anne Kiijärvi
043 825 4846
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Kiinteistöinsinööri Mirja Metsälä
050 4123863
etunimi.sukunimi@espoo.fi