Kartoittajia, maanmitaustyöt, Pohjois-Suomi
NRC Group Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Etsimme mittaajia/kartoittajia NRC Group Finlandin rautatiekunnossapidon liiketoimintaan, kunnossapitoalueelle 9,11 ja 12 Pohjois-Suomeen (Ylivieskan, Kainuun, Oulun, Rovaniemen, Kemin, Kemijärven ja Kolarin alueelle). 

Kartoittajan toimenkuvaan sisältyy radalla tehtävät mittaus- ja kartoitustyöt, sekä rata- ja vaihdekunnossapitoa, joka tekee työskentelystä monipuolisempaa ja vaihtelevaa. 

Tehtävässä kartoittajana vastaat radalla tehtävistä mittaus- ja kartoitustöistä. Työtehtäviä voivat olla mittapisteiden rakentaminen, ratapihojen, turvalaitekaappien, baliisien ja sähköratapylväiden kartoitus, nuotin ja tarkkeiden mittaus.

Kunnossapitotehtävissä vastaat radan ja vaihteiden kunnossapidosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Työtehtäviä voivat olla esimerkiksi vaihteiden huollot, kiskojen ja pölkkyjen vaihdot sekä muut päällysrakenteeseen kohdistuvat kunnossapitotyöt. Työtehtäviä on sekä Väyläviraston kunnossapitoalueella, että erillishankkeella.

Etsimämme henkilö joko hallitsee jo kunnossapidon mittaustöiden työtavat tai olet juuri valmistuva maanmittausalan opiskelija. Ymmärrät perusmittalaitteiden takymetri- ja GPS-mittaukset, sekä mittausohjelmiston 3D-Win toimintaperiaatteet sekä mittaustekniikoiden hallintaa avustavasti.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen kuten insinöörin, kartoittajan tai teknisen koulutuksen sekä aikaisempi kokemus radanrakentamisen tai kunnossapidon vastaavista työtehtävistä kartoittajana/mittaajana ("nuotin" mittaus tukemiskoneelle ja kartoitusmittaus) ja rata-asentajana erilaisista vaihde- ja päällysrakenne tehtävistä. 

Edellytämme valituilta henkilöiltä kuitenkin valmiutta työskennellä myös muilla työnantajan määrittämillä alueilla tarpeen mukaan. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Työsuhde etuina mm. laaja työterveyshuolto.

Aiempaa kokemusta tärkeämpää on kuitenkin hyvä asenne sekä halua oppia uutta. Toivomme kuitenkin ennen kaikkea, että olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä, joka haluaa kehittyä raideinfran ammattilaiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, huolellisuutta ja halua oppia uutta.  

Huomioithan, että tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa (työsuhteen alussa rautatielääkärin tekemä tarkastus), valmiutta työskennellä vaihtelevina työaikoina, matkustus- ja päivystysvalmiutta sekä vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti on etu.  

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Michael Avraham puhelimitse 040 862 6162 tai sähköpostitse michael.avraham@nrcgroup.fi. ja projektipäällikkö Petri Nevanperä puhelimitse 040 864 7239 tai sähköpostitse petri.nevanpera@nrcgroup.fi

 


Työsuhde-edut

  • Hierontaetu
  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaisia palkitsemisjärjestelmiä
  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
Sijainti: Pohjois-Suomi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot