(Poistunut julkaisusta)

Kartoittaja Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman - naula kerrallaan.

Meillä työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen. Meillä töitä riittää ja suhdanteet ei helposti hetkauta!

 

Huomio Oulu, haemme nyt

 

VAHINKOKARTOITTAJAA

 

Pääset työssäsi vastaamaan vesi- ja palovahinkokohteiden kartoituksista Oulun alueella. Huolehdit, että purku- ja kuivaustyöt sujuvat aikataulussa ja suunnitellusti yhdessä työnjohdon kanssa. Laadit kartoituskohteista raportit asiakasta varten, aikataulutat töitä ja lasket purku- ja kuivaustöiden tarjouksia.

 

Takataskussasi sinulla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus tai olet hankkinut riittävästi työkokemusta korjausrakentamisesta. Kustannuslaskentakaan ei ole sinulle vierasta. VTT:n sertifikaatti tai PKM-tutkinto on ehdoton plussa! Asiakaspalvelu on yksi vahvuuksistasi, työskentelet tehokkaasti itsenäisesti, mutta olet myös tottunut tiimipelaaja. Tietokone on tuttu työväline ja etenkin MS Office –ohjelmat ovat hanskassasi. Työ on liikkuvaa, joten täytyy olla valmis liikkumaan paikasta toiseen työpäivän aikana.

Miksi meille töihin? Meillä on huippuporukka töissä, joten viihdyt porukassamme takuuvarmasti! Pääset työskentelemään monipuolisten ja vaihtelevien työmaiden parissa. Kehittymis- ja vaikuttamismahdollisuuksia löytyy myös varmasti sopivasti.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Toimi kuitenkin 24.3. mennessä. Jos jokin vielä askarruttaa, voit kilauttaa arkisin klo 13-15 Jari Impolalle p. 050 431 8149 tai Kari Säkkiselle p. 050 385 3694.