(Poistunut julkaisusta)

Kartoittaja / mittausinsinööri
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme joukkoomme
KARTOITTAJIA/MITTAUSINSINÖÖREJÄ

Tule työskentelemään Suomen monipuolisimpaan infran ja teollisuushankkeiden parissa toimivaan organisaatioon! Etsimme nyt maanmittauksen ammattilaista, kartoittajaa ja/tai mittausinsinööriä, mittausyksikköön.

Mittausyksikkö toteuttaa suunnittelu- ja rakennushankkeiden mittauksia pääosin rautatie-, tie- ja katuhankkeissa, työalueena on koko Suomi ja mahdollisesti projekteja myös Ruotsissa ja Norjassa. Työtä tehdään jatkuvasti maastossa. Työ on normaalisti päivätyötä, mutta tarvittaessa työtä tehdään öisin tai useammassa vuorossa ja viikonloppuisin, jos työkohteet sitä edellyttävät.

Kartoittajana / mittausinsinöörinä työskentelet suoraan oman alueesi aluevastaavan alaisuudessa. Tehtäviisi kuuluu hoitaa mittaustoimialan monipuolisia tehtäviä itsenäisesti. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa eri mittausprojektien vastuuhenkilönä toimiminen, mittaustöiden koordinointi omissa projekteissasi, mittaustyön alkuvalmistelut, maastomittaukset, mittaustiedon jatkokäsittely, raportointi ja arkistointi sekä mittaustoiminnan kehittäminen. Työt ovat pääasiassa ulko- ja matkatöitä. Tarkempi työnkuvaus määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tehtävään haetaan ahkeraa, vastuuntuntoista, ennakkoluulotonta ja yhteistyökykyistä henkilöä, joka ottaa vastuun työnsä jäljestä ja on kiinnostunut oppimaan uutta. Ajokortti ja matkustusvalmius on ehdoton vaatimus työssä suoriutumiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisia, itsenäisiä ja haastavia tehtäviä mukavassa porukassa, sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen monipuolisissa mittausprojekteissa yhdessä Suomen suurimmista infra-alan yrityksistä. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeitamme ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet, sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Lappeenranta rakentamissuunnittelu ja Turun ratapihan ratasuunnittelu. Liity mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaan!

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Odotamme, että sinulla on joko kartoittajan tai maanmittausinsinöörin (AMK) koulutus sekä kokemusta monipuolisista rakennusmittauksista. Pystyt kommunikoimaan tarvittaessa englannin tai ruotsin kielellä.

Kokemus infrahankkeiden mittaustöistä, koneohjauksesta ja tietomalleista sekä erityisesti 3D-Win ja Autocad ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi henkilöä valittaessa.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Vilppola, puh. 040 588 0389, jarkko.vilppola@nrcgroup.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, muu Suomi