KARSTULAAN MASTERCAMIN HALLITSEVAA CNC-KONEISTAJAA
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Karstulassa, Pohjoisessa Keski-Suomessa, on vahva metalliteollisuuden keskittymä. Alueella toimii useita, teknisesti kovatasoisia konepajoja, joissa töitä tehdään innolla, sydämellä ja joissa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Yritykset investoivat niin ihmisiin kuin tuotantoteknologiaankin. Töitä tehdään kehittyneillä, uusilla CNC-tekniikoilla ja siitä syystä myös osaamistasovaatimukset ovat korkeat.

Karstula kuntana panostaa myös taloudellisesti paikkakunnalle muuttaviin henkilöihin. Voisiko Karstula olla sinulle ja perheellesi tuleva kotipaikka? Turvallinen, ihmisläheinen ja keskellä kauneinta Keski-Suomea.

Etsimme nyt

KARSTULAAN MASTERCAMIN HALLITSEVAA CNC-KONEISTAJAA

Vaatimustasomme on kova ja ehdoton edellytys on Mastercam ohjelmoinnin osaaminen. Työstetyt kappaleet ovat pieniä ja keskikokoisia yksittäiskappaleita. Mahdolliset sarjat ovat lyhyitä. Lisäksi toivomme sinulta kokemusta CNC työstökeskuksista ja/tai CNC sorveista. Uppo- tai lankakipinätyöstökokemus ovat ehdottomasti eduksi. Haluat kehittyä työssäsi ja sitoutua pitkäaikaisesti työhön.

Asiakkaamme monipuolinen konekanta, tämän päivän 3D suunnittelu, henkilökunnan vankka ammattitaito sekä sertifioidut toimintamallit takaavat tuotteiden ja toiminnan korkean laadun. Toimintamalleja ja henkilökunnan osaamista kehitetään jatkuvasti. Asiakkaamme pitää muutenkin hyvää huolta työntekijöistään ja palkkakin on osaajalle kohtuullisen hyvä.

Työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työ on vakituinen kokopäivätyö. Valitulla henkilöllä pitää olla valmius vuorotyön tekemiseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti rekisteröitymällä hakijaksi www.adecco.fi., viimeistään 15.4. Liitäthän mukaan myös CV:si sekä hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tea Heinola puh. 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249897
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Karstula