Karkkilan seurakunnan seurakuntapastori
Karkkilan seurakunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Karkkilan seurakunnassa on täytettävänä

SEURAKUNTAPASTORIN VIRKA

Virantäytössä otetaan huomioon myös teologian maisterit.

Arvostamme työntekijässä kiinnostusta diakoniatyöhön, sosiaalisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua tavata ihmisiä ja toimia osana ryhmää joko työkavereiden tai seurakunnan vapaaehtoisten kanssa. Hakijalle on eduksi hallita viestinnän perusteita. Arvostamme halua ja kykyä toimia sosiaalisessa mediassa.

Etukäteistehtävänä edellytämme hakijoiden tekevän lyhyen esittelyvideon itsestään.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukainen. Peruspalkka on 2.915,74€. Tämän päälle tulee mahdollinen kirkon virkaehtosopimuksen mukainen henkilökohtainen palkanosa.

Ilmoittautumisaika päättyy 29.1.2021 klo 15.00. Ilmoittautumiseen liitetään Liitetiedosto-kohdassa nimikirjaote tai ansioluettelo, mikäli nimikirjaotetta ei ole saatavilla. Haastattelut pidetään maanantaina 8.2.2021. Kirkkoneuvosto antaa tuomiokapitulille lausunnon seurakuntapastorista kokouksessaan 17.3.2021. Viran täyttää Espoon hiippakunnan tuomiokapituli. Töiden seurakunnassa toivotaan alkavan 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Virkasuhteeseen otettaessa voidaan määrätä KL 6:17: §:n mukainen kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valittavalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen ymmärtämisen taito. Valitun tulee olla Suomen ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Lisätietoja tehtävästä antavat kirkkoherra Hannu Bogdanoff 040-550 3787 sekä notaari Pilvi Keravuori, 050-462 8616.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot