(Poistunut julkaisusta)

Kärkimies/sähköasentaja (Kirkkonummi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Asiakasyrityksemme hakee nyt nopealla aikataululla ammattitaitoista kärkimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kirkkonummelle. Tämän hetkiset työmaakohteet ovat pääasiassa linjasaneeraus- sekä uudiskohteita.

Työtehtäviisi kuuluu asentajien töiden organisointi, ohjeistus ja valvonta sekä työmaan luovutuksiin ja vastaanottoihin liittyvät toimenpiteet, kuten tarkastukset ja mittaukset. Työmaa- ja urakoitsijakokouksiin osallistuminen on myös olennainen osa työnkuvaasi.

Edellytämme hakijoilta sähköistysalan koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta kärkimiehen tehtävistä. Etsimällämme henkilöllä vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa sekä hyvät yhteistyötaidot niin asiakkaiden kuin kollegoiden suuntaan. Lisäksi hakijalla tulee olla voimassa sähkö- ja työturvallisuuskortti sekä hätäensiapu- tai EA1 kurssia suoritettuna. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- vakituisen työsuhteen hyvämaineisessa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkkauksen
- mukavan ja joustavan työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimäsi henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse: Lauri Liewendahl, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 8:00-16:00, rekrytointikonsultti Lauri Liewendahl, puh. 050 411 0371.