(Poistunut julkaisusta)

Kärkimiehiä sähköurakoihin
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018

Helsinki

Uusien mielenkiintoisten urakoiden myötä vahvistamme asennustiimiämme pääkaupunkiseudulla. Tehtävässä toimit kärkimiehenä urakkatyömailla Helsingin asunnot –yksikössä. Toimenkuvaasi kuuluvat kerrostalojen sähköasennukset muun työryhmän mukana, sekä tekemisen aikataulutus ja seuranta. Tässä työssä sinun työpäiväsi ovat monipuolisia ja täyttyvät vaihtelevista asennustehtävistä. Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinun keskittyä olennaiseen.

Ymmärrät oman tonttisi merkityksen osana suurempaa kokonaisuutta ja pystyt ottamaan vastuun urakan etenemisestä ja työnjäljestä. Työkohteissa tapaat innolla muita ammattilaisia ja olet oivaltanut myös yhteishengen arvon. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Menestyt tässä tehtävässä jos sinulla on sähköasentajan koulutus sekä useamman vuoden kokemus alan töistä ja kärkimiehenä toimimisesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Arto Honkarinta p. 050 560 1697.

Hae tehtävää 28.05.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.