(Poistunut julkaisusta)

Kappelityönjohtaja
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Helsingin seurakuntayhtymän kiinteistöosaston ympäristö- ja hautaustoimen palveluyksikössä haetaan Hietaniemen hautausmaalle

KAPPELITYÖNJOHTAJAA

Kappelityönjohtajan vastuualueena on Hietaniemen ja Kulosaaren hautausmaiden siunaus- ja hautaustoiminta sekä hautamuistomerkkiasiat. Tehtävä sisältää siunaus- ja hautaustilaisuuksien järjestämiseen liittyvän töiden suunnittelun, johtamisen ja lähiesimiestehtävät.
Kappelityönjohtaja johtaa työryhmää, jossa työskentelee siunauksiin ja hautauksiin liittyvissä töissä 8 - 12 työntekijää.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kokemusta esimiestehtävistä. Hakijan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Koulutusvaatimuksena vähintään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai muu vastaava koulutus.

Valittavalta toivomme:

-esimiestaitoa ja organisointikykyä
-hyvää yhteistyökykyä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-palveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
-b - ajokorttia

Tarjoamme:

-haasteellisen ja monipuolisen tehtävän
-tehtävän vaativuusryhmä kirkon palkkausjärjestelmässä on 502 (peruspalkka 2.422,28 €/kk, jonka lisäksi maksetaan kokemussidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen)
-tarvittaessa apuamme asunnon hankkimisessa
-tehtävän muut ehdot määräytyvät kirkon yleisen työ- ja virkaehtosopimuksen ja kirkon eläkelain mukaisesti

Työ tulee ottaa vastaan 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaikaa on jatkettu. Hakuaika päättyy su 4.3.2020. Aiemmin tulleet hakemukset otetaan automaattisesti huomioon. Hakeminen tehtävään tapahtuu rekrytointiohjelmamme kautta. Mahdolliset haastattelut järjestetään Seurakuntien talolla Kalliossa pe 13.3.2020.

Tiedusteluihin vastaavat kappelityönjohtaja Kalervo Mattila, p. 09 2340 2821 ja hautaustoimen päällikkö Risto Lehto p. 09 2340 2760.