(Poistunut julkaisusta)

Kappaletavaranosturin kuljettaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Etsimme tulevaisuuden ammattilaisia kasvavaan ja hyvähenkiseen porukkaan Firmukselle. Haemme:

Kappaletavaranosturin kuljettajaa
vakituiseen työsuhteeseen

Firmus Partners Oy on toiminut vuodesta 2010 alkaen tarjoten kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaiset rakennuskone-, laiteasennus- ja ylläpito- sekä kuljetus- ja nostopalvelut Etelä-Suomen alueella. Olemme olleet mukana erikokoisissa rakennushankkeissa, pienemmistä projekteista aina Suomen suurimpiin työmaaprojekteihin. Yrityksemme palveluksessa on tällä hetkellä 35 vakituista työntekijää. Emme käytä vuokratyövoimaa ollenkaan, vaan tähtäämme pitkäaikaisiin ja vakaisiin työsuhteisiin.

Haemme nyt reippaan asenteen työntekoon omavaa nosturiautonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulta kokemusta työmaaolosuhteista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet oma-aloitteinen ja pidät hyvää huolta käytössäsi olevasta kalustosta.

Edellytämme:

- C-ajokorttiluokan, CE katsotaan eduksi
- kuljettajan ammattipätevyyden
- asennusnosturikortin
- aiempaa kokemusta nosturiauton tehtävistä

Eduksi katsomme:

- voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit

Tarjoamme kasvavana yrityksenä asiakkaillemme palveluhenkistä porukkaa. Meillä on hyvä ja nuorekas työilmapiiri, sekä työntekijöillämme on hyvät edut ja palkitsevat palkkamallit. Meillä hyvä työntekijä saa aina hyvän korvauksen työstään. Työ on vaativaa, mutta palkitsevaa.

Kiinnostuitko?

Vakuuta meidät hakemuksellasi - täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi.