(Poistunut julkaisusta)

Kappaletavara-auton/trukin kuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Vantaan jätehuollon yksikköön

Määräaikaista kappaletavara-auton/trukin kuljettajaa vuoden 2018 loppuun!

Tässä tehtävässä toimit kappaletavara-auton/trukin kuljettajana Pääkaupunkiseudulla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Tammiston kauppatie 33.

Kuljettajilta edellytämme voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. Arvostamme työturvallista työskentelytapaa ja lisäksi työ edellyttää tarkkuutta sekä hyvää paineensietokykyä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme työpaikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.