(Poistunut julkaisusta)

Kappaletavara-auton kuljettaja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2017

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi.

Meillä on nyt sijaisen tarvetta täällä Tampereella asiakaspalveluasenteen omaavalle

KAPPALETAVARA-AUTON KULJETTAJALLE

Tässä tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi kappaletavara-ajoista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-16, mutta tarvittaessa mukaan saattaa tulla myös joitain viikonloppuvuoroja. Sijaisuus alkaa viimeistään 27.11. ja hommia riittää tammikuun 2018 loppuun saakka.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys.Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Olisiko tässä sinulle sopiva työpaikka? Ilahduta meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian tai ainakin viimeistään 22.11. mennessä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Mikäli tarvitset lisätietoja jo tässä vaiheessa, saat niitä kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia ainoastaan kotisivujemme kautta.

PS. Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa tai YouTubessa.