(Poistunut julkaisusta)

Kappaletavara-auton kuljettaja Tampereelle, kesä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona. Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, haemme yhtä luotettavaa ja tarmokasta kesähessua

 

KAPPALETAVARA-AUTON KULJETTAJAKSI

 

Tampereen yksikön toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta kappaletavara-auton ratissa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 7-18 väliselle ajalle, mutta tarvittaessa mukaan saattaa tulla myös viikonloppuvuoroja.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä hyvä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä vähintään BC-ajokorttiluokka sekä voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys.Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä ja turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi kiertotalouden käytännöntekijä. Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin , täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! 


Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.