(Poistunut julkaisusta)

Kappaletavara-auton kuljettaja kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi - teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Vakituisten työntekijöiden viettäessä ansaittuja lomapäiviään aukenee tilaisuus luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Haemme nyt Vantaan jätehuollon yksikköön


KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ kappaletavara-auton kuljettajiksi kesäkaudelle 2019!


Tässä tehtävässä toimit kappaletavara-auton kuljettajana ja vastaat pääasiassa jäteastioden toimituksista ja huolloista pääkaupunkiseudulla. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Tammiston kauppatie 33.


Kuljettajilta edellytämme voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Tarvittavien laitteiden käytön opetamme kattavan perehdytyksemme aikana. Arvostamme työturvallista työskentelytapaa ja lisäksi työ edellyttää tarkkuutta sekä hyvää paineensietokykyä.


Työt voit aloittaa heti ja töitä riittää aina 31.8.2019 asti, myös lyhyemmät jaksot tällä aikavälillä ovat mahdollisia. Kerrothan hakemuksessasi, mille ajalle haet töitä.


Hakuaika päättyy 31.5, mutta haethan tehtävää pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.


Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.