Kappaletavara-auton kuljettaja kesätöihin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta, ja jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi. Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta kesätyöntekijää

 

KAPPALETAVARA-AUTON KULJETTAJAKSI 


Tässä tehtävässä toimit kappaletavara-auton kuljettajana ja vastaat pääasiassa jäteastioden, paalejen ja muiden materiaalien toimituksista Oulun ja ympäristökuntien alueella. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Tarvittaessa töitä tehdään myös viikonloppuisin.Työt voit aloittaa jo huhtikuussa ja hommia riittää aina elokuun loppuun saakka.
 

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 31.3. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1240519
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre29531312.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010-636111
  • Sijainti: Oulu