Kappaletavara-auton kuljettaja kesätöihin Ouluun
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona. Vakiporukan kirmatessa ansaituille vuosilomilleen, etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta kesätyöntekijää

 

KAPPALETAVARA-AUTON KULJETTAJAKSI 


Tässä tehtävässä toimit kappaletavara-auton kuljettajana ja vastaat pääasiassa jäteastioden, paalejen ja muiden materiaalien toimituksista Oulun ja ympäristökuntien alueella. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Tarvittaessa töitä tehdään myös viikonloppuisin.Työt voit aloittaa jo huhtikuussa ja hommia riittää aina elokuun loppuun saakka.
 

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä. Koeajan aikana teemme työhöntulotarkastuksen, johon kuuluu myös huumausainetastaus.

 

 

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat Hakuaika päättyy 11.4.2021 mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jarno Silenius p. 050 385 3667 arkisin klo 9-14. Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421851
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34532060.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Oulu