(Poistunut julkaisusta)

Kappaleenvaihtaja/laaduntarkkailija Vantaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on metalliteollisuuden komponenttien valmistukseen erikoistunut yritys, joka palvelee kansainvälistä asiakaskuntaansa Suomesta käsin. Yrityksen tilauskannan kasvaessa etsimme nyt heille tuotantoon kiireapulaista nimikkeellä

Kappaleenvaihtaja/laaduntarkkailija Vantaalle

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tuotannon apuna metallikomponenttien valmistuksen parissa. Tehtäviisi kuuluu kappaleiden asettaminen ja vaihtaminen tuotantokoneisiin, erilaisten tuotantokoneiden käyttöä sekä valmiiden kappaleiden laaduntarkastusta.

Työ on luonteeltaan fyysisesti kevyttä istuma- ja seisomatyötä, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta. Valittu henkilö koulutetaan tehtävään ja laitteiden käyttöön, joten aikaisempaa työkokemusta tuotantotyöstä ei välttämättä vaadita.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoro) ja työvuorot sijoittuvat arkipäiville. Toimipiste sijaitsee Vantaalla, lähellä lentoasemaa. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on aluksi muutaman kuukauden (n. 4kk) mittainen määräaikainen vuokratyösuhde. Tämän jälkeen on kuitenkin mahdollisuus työsuhteen jatkamiselle.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kappaleenvaihtaja/laaduntarkkailija Vantaalle. Lisätiedot: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.