(Poistunut julkaisusta)

Kappaleenvaihtaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2020

Haemme erikoismuovituotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme

KAPPALEENVAIHTAJAA 

Työtehtävät koostuvat tuotantokoneen sekä manuaaliprässin käyttämisestä rutiininomaisissa tehtävissä. Tehtävä sisältää kappaleen vaihtoa, valmiiden ohjelmien käynnistämistä ja laadunvalvontaa. Taustaa tuotantotehtävistä ei edellytetä, toisin kuin hyvää tekemisen asennetta. Aiempi tekninen osaaminen ja kokemus vastaavista tehtävistä voidaan kuitenkin katsoa eduksi haussa. Työhön kuuluu ajoittain myös painavien tavaroiden siirtelyä, joten toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. 

Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa.

Työtehtävään etsitään vakituista työntekijää osaksi menestyvää suomalaista perheyritystä ja sen prosesseja. Paikka täytetään pikaisella aikataululla ja hakemuksia käydään läpi jo ilmoituksen aukioloaikana, joten toimi nopeasti!

Kiinnostuitko?

Laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kappaleenvaihtaja. Lisätietoja antavat Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi / 040 582 8028 ja Henri Kiiskilä henri.kiiskila@temp-team.fi / 040 455 2130. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.