(Poistunut julkaisusta)

Kappaleenvaihtaja Vantaalle (pikahaku)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme erikoismuovituotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme

KAPPALEENVAIHTAJAA Vantaalle (pikahaku)

Työtehtävät koostuvat tuotantokoneen sekä manuaaliprässin käyttämisestä rutiininomaisissa tehtävissä. Tehtävä sisältää kappaleen vaihtoa, valmiiden ohjelmien käynnistämistä ja laadunvalvontaa. Taustaa tuotantotehtävistä ei edellytetä, toisin kuin hyvää tekemisen asennetta. Työhön kuuluu ajoittain myös painavien tavaroiden siirtelyä, joten toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työtehtävään etsitään vakituista työntekijää osaksi menestyvää suomalaista perheyritystä ja sen prosesseja. Paikka täytetään pikaisella aikataululla ja hakemuksia käydään läpi jo ilmoituksen aukioloaikana, joten toimi nopeasti!

Kiinnostuitko?

Laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kappaleenvaihtaja Vantaalle (pikahaku). Lisätietoja antaa konsulttimme Inga Koivumäki, 0207414852 tai inga.koivumaki@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.