Kappaleenvaihtaja / CNC-operaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Poriin kappaleenvaihtajaa konepajalle.

Työsi pitää sisällään työstökoneen kappaleiden vaihtoa, viimeistelyä, mittausta sekä muita aloittelevan koneistajan töitä. Työ ei vaadi monen vuoden kokemusta alalta, mutta joko koneistuspuolen koulutus tai aiempi kokemus konepajalta on ehdoton.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- halua opetella uutta
- aitoa mielenkiintoa työtä kohtaan
- reipasta asennetta.

Tässä voi olla tilaisuutesi oppia alan ammattilaiseksi!

Pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen voit täyttää nettisivuillamme.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: koneistus, koneistaja, aloitteleva koneistaja, kokoaikatyö

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1206950
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori